See the difference!

Door een professioneel machinepark kunnen wij particulieren en zakelijke klanten voorzien van een scala aan (gepersonaliseerde) artikelen.

Vrijwel alles vanaf 1 stuks tot oneindig veel.

Voor het beletteren van bijv. voertuigen en reclameborden kunt u bij ons terecht. Van kleinere bedrijfswagen tot vrachtwagens, maar ook privé auto's voorzien van teksten logo's en striping is een mogelijkheid.

Heeft u veel last warmte in de woning? Wij kunnen uw ramen voorzien van folie waarbij de warmte geweerd wordt.

Daarnaast verzorgen we het bedrukken en borduren van uw logo of naam op textiel, zoals kleding,badtextiel, schorten etc.

Het inblikken van kado's wordt ook veelvuldig gedaan. We kunnen verschillende soorten blikken leveren: blikken die alleen met een blikopener geopend kunnen worden, met een drukdeksle en blikken waarva het deksel opengetrokken kan worden.

Maar ook kunt u bij ons terecht voor:

Relatiegeschenken
Kleding (assortiment)
Bedrijfskleding
Werkschoenen
Drukwerk (briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, flyers, posters, placemats etc etc)
Kado artikelen
Foto op acrylaat, dibont, canvas.

De kleding hoeft niet beslist voorzien te worden van bedrukking of borduring.

Ook beschikken we over een laser graveermachine waarmee het mogelijk is artikelen onuitwisbaar te voorzien van naam, tekst en/of logo.
Glazen, spiegels, wijnkistjes, etc hebben we altijd op voorraad en kunnen snel geleverd worden.

Onder de naam Bliksem! hebben we een showroom in het centrum van Akkrum, Buorren 41. Van dinsdag t/m vrijdag van 13.00-18.00 uur en zaterdag van 10.00 - 15.00 uur kunt u hier terecht. Ook wordt hier een deel van de productie uitgevoerd waardoor enkele artikelen zeer snel geleverd kunnen worden.
Bestellen kan ook via de webshop www.bliksem-akkrum.nl.

Per 1 februari 2012 is See the difference Signdirect partner en maakt op deze manier deel uit van een landelijk netwerk signmakers. Indien u het ontwerp klaar heeft volgens de specificaties zoals vermeldt op de webshop www.signdirect.nl, kunt u gemakkelijk en snel spandoeken, vlaggen, roll up banners etc bestellen en tegen het laagste tarief afhalen bij de showroom of thuis laten bezorgen.

Mocht u verder vragen of wensen hebben:
U kunt uw vragen stellen via de e-mail of telefonisch via 06-52015215.

Graag tot ziens!
_________________________________________________________________________________